2022. január 10., hétfő

Receptek emeletes és formatartó tortákhoz

  A magas, vagy emeletes torták esetében megfelelő recepteket kell választani, hogy se a tészta, se a krém ne ereszkedjen meg, bírják el a nagyobb súlyt, szállítás alatt se veszítsék el az alakjukat. Ez nem jelent kompromisszumot a fogyasztási értékükben. Sőt inkább kiemelkedően értékesek, finomak, nem az olcsóbbak közé tartoznak.

Formatartó torta lap>>>

Csokoládé krém>>> 

Gesztenye krém>>> 

Gyümölcsös főzött krémek>>>

Citromkrém>>>

Tortaburkoló készítése házilag>>>



Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes, koreai, stabil vajkrém, pillecukor virágok. 
Előkészületben: kesudió, csokoládé és flexkrém.



Sok szeretettel várunk az Ékes-Édes Stúdióba  
TORTASÜTŐ TANFOLYAMOKRA IS>>>





A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


ITT IS MEGTALÁLSZ:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...