A magas, vagy emeletes torták esetében megfelelő recepteket kell választani, hogy se a tészta, se a krém ne ereszkedjen meg, bírják el a nagyobb súlyt, szállítás alatt se veszítsék el az alakjukat. Ez nem jelent kompromisszumot a fogyasztási értékükben. Sőt inkább kiemelkedően értékesek, finomak, nem az olcsóbbak közé tartoznak.
Tortaburkoló készítése házilag>>>
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes, koreai, stabil vajkrém, pillecukor virágok.
Előkészületben: kesudió, csokoládé és flexkrém.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes, koreai, stabil vajkrém, pillecukor virágok.
Előkészületben: kesudió, csokoládé és flexkrém.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése