Kicsi lányom 11. születésnapjára készült ez a torta. A díszítés most is cukormáz illetve royal icing, azaz glazúr. Sokféle technikát alkalmaztam, köztük néhány újat is.
Régóta készülök a strukturált festést használni a munkáimon. Most így készült a háttérben lévő lombozat, többféle levelekkel. A madárkák tortadekorációs masszából lettek ugyan megformázva, de glazúrral festettem őket. A madárfészket és gallyakat egyszerűen írókáztam. A rózsákat nagyon szeretem továbbra is. Szeretném minél élethűbbre készíteni őket, amennyire csak cukormázzal lehetséges. Díszítőcsővel készültek, a szirmokból egyenként felépítve.
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése