Kedves Barátunk kért meg a marcipánnal burkolt torta díszítésére, melyet a felsége meglepetés szülinapi ajándékának szánt.
A meglepetés jól sikerült, számomra is nagy öröm volt látni az elmorzsolt könnyeket. Köszönöm!
A díszítés most is cukormáz, díszítőcsővel közvetlenül a tortára írva. Sokkal nagyobb koncentrációt és pontosságot kívánt ez így, hisz tévedni nem lehet, javítani is csak alig-alig. Ebben az esetben előre szabályosan megtervezni sem lehet. A végeredmény harmonikus rendezetlensége még inkább természetes megjelenést kölcsönöz a kompozíciónak.
Az év elején egy alkalommal már gyakorolgattam ezt a típusú virág felépítést a rózsánál. Sajnos mindez idáig talonban maradt. Úgy gondolom még sem baj. Idő hiányában általában a gondolataim között és a vágyódás által érlelődnek a technikák mire a kezemmel megvalósítom őket. A gyakorlás, a rászánt idő hagyni érlelődni a dolgokat mindig megéri.
Most örülök, nekem is tetszik ez a torta.
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése