2017. október 30., hétfő

Cukormázas virágos torta

Kedves Barátunk kért meg a marcipánnal burkolt torta díszítésére, melyet a felsége meglepetés szülinapi ajándékának szánt.
A meglepetés jól sikerült, számomra is nagy öröm volt látni az elmorzsolt könnyeket. Köszönöm!

A díszítés most is cukormáz, díszítőcsővel közvetlenül a tortára írva. Sokkal nagyobb koncentrációt és pontosságot kívánt ez így, hisz tévedni nem lehet, javítani is csak alig-alig. Ebben az esetben előre szabályosan megtervezni sem lehet. A végeredmény harmonikus rendezetlensége még inkább természetes megjelenést kölcsönöz a kompozíciónak.

Az év elején egy alkalommal már gyakorolgattam ezt a típusú virág felépítést a rózsánál. Sajnos mindez idáig talonban maradt. Úgy gondolom még sem baj. Idő hiányában általában a gondolataim között és a vágyódás által érlelődnek a technikák mire a kezemmel megvalósítom őket. A gyakorlás, a rászánt idő hagyni érlelődni a dolgokat mindig megéri.
Most örülök, nekem is tetszik ez a torta.










Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.




A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...