A tanfolyamon két torta készül, az egyik egy színes írókázott torta. Csak a minta változik tanfolyamról tanfolyamra, illetve minden résztvevő választhat a már kipróbált, általam tervezett minták közül.
Lehetetlen lenne minden klasszikus díszítés begyakorlása egy tanfolyam alkalmával, de a legfontosabbat, a leejtett szálas díszítést órákon át gyakoroljuk mielőtt nekifognánk a tortának. Fontos, hogy ne töltsünk túl sok időt a gyakorlatban tortadíszítéssel, így ez a legelőbbre való tudomány. Lendületes hosszú, hullázó és kacskaringós vonalvezetés. Ami gyakorlattal már szabad kézzel is megvalósítható, így egyre rövidítve a rá szánt időt. Az apróbb díszítmények begyakorlására otthon is lehet időt szánni, de akár lehet csatlakozni egy Glazúrozó Alapismeretek Tanfolyamra. Ezen a kettő tanfolyamon megszerezett tudással már bármi egyebet is magától el tud készíteni minden résztvevő, hisz a jó alapokra már jól lehet építkezni.
Várom a résztvevők igényeit a 2019-es Glazúrozó Tortadíszítő Tanfolyamok témájára is... Madárkák ismét, vagy késfestés legyen inkább?
tanfolyami résztvevők munkái |
tanfolyami résztvevők munkái |
tanfolyami résztvevők munkái |
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése