2018. február 23., péntek

Íriszek és Nárciszok

Cukormázból díszítőcsővel készült virágok nyíltak a tortán
A virágos díszítések mindig aktuálisak. A természetnél nincsen szebb!
A cukormázzal készült virágok gond nélkül tárolhatóak. Így jó előre elkészíthetőek, és a fiókban, légmentes dobozban hónapokig, de ha dekorációnak használjuk évekig is változatlanul gyönyörűek maradnak.


Glazúrozott (cukormázas) tortadíszítés, díszítőcsővel készült virágok
Glazúrozott tortaDe miért is akarnánk elfogyasztani őket?! Arra ott a fenséges torta. A virágokat eltehetjük emlékbe a kedves ünnep emlékére. Készíthetünk belőle potpourri tálat, vagy felragaszthatjuk képkeretre és még hosszan gyönyörködhetünk benne. Napra azért ne tegyük mert az ételfestékek kifakulhatnak, de más hibája nem eshet.....
Igen, én szeretem a virágokat mert nagyon szépek, és időből nagyon jól kigazdálkodható a készítésük. Akkor is készíthető, ha nincs sok időnk, vagy csak úgy alkotnánk egyet alkalom nélkül. És egyenesen nyeremény, ha alkalom adtán, de idő hiányában gyorsan kell készítenünk egy kedves, szívhez szóló ajándékot akár mézeskalácsot, akár tortáról legyen szó. Valójában minden süteményre illik, s hogy bármilyen méretben és színben elkészíthetőek, így tényleg jól használhatóak!


Én már el lettem rontva, szenvedélyem a cukormáz, a kísérletezés, de tudásomat nagyon szívesen megosztom veletek is. Várlak benneteket GLAZÚROZÓ TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMRA !!!
 


Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...