A díszítés szintén különleges. A függesztett szálas cukormáz (glazúr) dekorációval találkozni grillázs munkákon, a felülírásos díszítőcsöves díszítés viszont nem szokásos. Viszont remekül mutat!
Kiterjesztett, leejtettszálas díszítés és a felülírásos díszítőcsöves glazúr technikák elsajátíthatóak a Haladó Tortadíszítő Tanfolyamon Vargáné Orbán Anikó vezetésével és 2019. februárjától a Grillázs Haladó Tanfolyamokon egyaránt szintén Anikótól. Hisz jól használhatók grillázson kívül burkolt tortákon is.
Anikó és Marika nem titkoltan igyekszik a magyar grillázskészítő gyakorlatban új látásmódot, finomabb díszítéseket, kecsesebb, változatosabb technikákat, egyszóval kreatívabb áramlatot elindítani.
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése