2018. április 16., hétfő

Különleges Grillázs Torta

Ez a pörkölt diótorta különleges szerkezetű. A pántok érdekes formában kapcsolódnak. A tojás forma nem véletlen, tavaszi motívumot keresett az alkotó Husvéth Marika, grillázs oktató. A virágok egyedülállóan finomak. Ritkán látni ilyen szép kivitelezésű rózsákat grillázsból. Bár az az igazság Marika lassan egy éve oktatja a tanfolyamain a készítésének praktikáit. Így már nincs egyedül vele.

A díszítés szintén különleges. A függesztett szálas cukormáz (glazúr) dekorációval találkozni grillázs munkákon, a felülírásos díszítőcsöves díszítés viszont nem szokásos. Viszont remekül mutat! 
Kiterjesztett, leejtettszálas díszítés és a felülírásos díszítőcsöves glazúr technikák elsajátíthatóak a Haladó Tortadíszítő Tanfolyamon Vargáné Orbán Anikó vezetésével és 2019. februárjától a Grillázs Haladó Tanfolyamokon egyaránt szintén Anikótól. Hisz jól használhatók grillázson kívül burkolt tortákon is.

Anikó és Marika nem titkoltan igyekszik a magyar grillázskészítő gyakorlatban új látásmódot, finomabb díszítéseket, kecsesebb, változatosabb technikákat, egyszóval kreatívabb áramlatot elindítani.Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...