Itthon újdonságnak számít, angolszász területeken viszont 150 éves hagyományokkal rendelkezik a cukormáz díszítés tortákon. Ezzel a díszítő cukrászati technikával igazán exkluzív és elegás torták készíthetőek.
Csipkepárnácskákkal és mini glazúr rózsákkal. Felülírásos royal icing díszítés. Kiegészítve néhány egyedi aprósággal. Ez a torta egy tanfolyami tortatervem továbbgondolt változata.
Az angol felülírásos alapok, kevés függesztet szálas technika és a kihagyhatatlan Lambeth elemek, kiegészítve egyedi részletekkel, csak a megkülönböztethetőség kedvéért, s mert úgy sem bírnám megállni, hogy hozzá ne "kontárkodjak".
Csipkepárnácskákkal és mini glazúr rózsákkal. Felülírásos royal icing díszítés. Kiegészítve néhány egyedi aprósággal. Ez a torta egy tanfolyami tortatervem továbbgondolt változata.
Az angol felülírásos alapok, kevés függesztet szálas technika és a kihagyhatatlan Lambeth elemek, kiegészítve egyedi részletekkel, csak a megkülönböztethetőség kedvéért, s mert úgy sem bírnám megállni, hogy hozzá ne "kontárkodjak".
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése