2016. december 16., péntek

Téli torta

2016 utolsó, októberi Haladó Tortadíszítő Tanfolyamán készült bemutató tortám. Az év végéhez közeledve téli témát választottam főmotívumnak. Kedvelem a kis cinkéket, kedves téli vendégei, ékszerei a kertnek. Térhatású glazúr díszítés ez, amit egy kör alakú glazúr panelre készítettünk előre színezett cukormázból. Kapott egy kis felületi festést is miután elkészült. Ez kelti mindig életre végül a kompozíciókat.



fotó: Varga Balázs


A burkolatot kékes márvány mintásra gyúrtuk a tanfolyami résztvevőkkel, így a színével is erősítve a hideg, télies hatást. 
A torta egyéb díszítése szintén cukormázas, vagyis royal icing. Függesztett szálas, kiterjesztett munka. Finom csipke, leheletnyi és törékeny, mint egy hókristály. Remélem maradandóbb lesz a hópehelynél, mely az ihletője volt. Mivel hungarocell műtortára dolgozunk mindig a tanfolyamokon, így még sokáig szép is maradhat.




fotó: Varga Balázs


Büszkén megmutathatom a tanítványok munkáit is. Nagyon szép torták készültek a tanfolyamon:










Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.




A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...