2016 utolsó, októberi Haladó Tortadíszítő Tanfolyamán készült bemutató tortám. Az év végéhez közeledve téli témát választottam főmotívumnak. Kedvelem a kis cinkéket, kedves téli vendégei, ékszerei a kertnek. Térhatású glazúr díszítés ez, amit egy kör alakú glazúr panelre készítettünk előre színezett cukormázból. Kapott egy kis felületi festést is miután elkészült. Ez kelti mindig életre végül a kompozíciókat.
fotó: Varga Balázs |
A burkolatot kékes márvány mintásra gyúrtuk a tanfolyami résztvevőkkel, így a színével is erősítve a hideg, télies hatást.
A torta egyéb díszítése szintén cukormázas, vagyis royal icing. Függesztett szálas, kiterjesztett munka. Finom csipke, leheletnyi és törékeny, mint egy hókristály. Remélem maradandóbb lesz a hópehelynél, mely az ihletője volt. Mivel hungarocell műtortára dolgozunk mindig a tanfolyamokon, így még sokáig szép is maradhat.
fotó: Varga Balázs |
Büszkén megmutathatom a tanítványok munkáit is. Nagyon szép torták készültek a tanfolyamon:
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése