Az angol royal icing technikák egyik képviselője a függesztett vagy kiterjesztett díszítés. Mindig gondban vagyok. Ahogy itthon korábban és jelenleg az iskolákban még most sincs díszítő cukrászat, így erre az igazán nemes stílusra sincsen magyar kifejezés. Igyekeztem előbbiekben hűen visszaadni az eredeti angol megfogalmazást.
Akrobatikus, légies, látványos.
Kell hozzá némi kreativitás, főleg, ha a már külföldön jól ismert technikához szeretnénk hozzáadni valami újat, ez esetben a torta "korona része".
Persze továbbra is minden díszítmény kizárólag tojásfehérjéből, cukorból készül, vagyis magyarul cukormázból.
Íme itt a végeredmény!
Akrobatikus, légies, látványos.
Kell hozzá némi kreativitás, főleg, ha a már külföldön jól ismert technikához szeretnénk hozzáadni valami újat, ez esetben a torta "korona része".
Persze továbbra is minden díszítmény kizárólag tojásfehérjéből, cukorból készül, vagyis magyarul cukormázból.
Íme itt a végeredmény!
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Fantasztikus! Szívesen beíratkoznék a tanfolyamodra, a glazúr sosem ment :)
VálaszTörlésKedves Tejszínhab, örülök, hogy tetszik neked ez a torta.
TörlésHa rászánnád magad egy kis feltöltődésre, szeretettel várlak a tanfolyamokon!
...Ááááhh, nekem meg sütni nincs türelmem, abban ezerszer jobb lehetsz nálam!! :-)