2016. június 20., hétfő

Tulipános torta

A díszítőcsöves felülírásos díszítés a "nagykönyv" szerint meglehetősen behatárolt és következetes, magas technikai elvárásokkal. Kevesen mernek messzebbre merészkedni. Ami érthető is. A szakavatott és nagy nevű elődök már kellően magasra tették a lécet. Nagy megtiszteltetés ha csupán megközelítjük őket, ha csak kicsit is úgy minősítenek sikerült a nyomdokaikba lépnünk. 





Nagyon megmozgat mindig ha kihívást látok egy témában. Igyekszem a magam útját járni és új ösvényeket, még járatlanokat keresni magamnak és a tanítványaimnak...
A Royal Icing angolszász hagyományaitól kissé elkalandozva igyekszem a bennem élő és autentikusan magyar motívumrendszernek kibontakozni az anyag és annak a technikai lehetőségei által.
Ezúttal erre az eredményre jutottam.






Overpiping magyarra fordítva és "anikósítva"!

Örülök minden véleménynek! Egy ilyen népszerű és a köz kedvére szolgáló területen, mint a a tortadíszítés, szüksége van az alkotónak a megerősítésre, módosításra vagy új irány kijelölésére, hogy munkájával örömet szerezhessen másoknak.






Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.




A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió



Itt is megtalálsz, kattints a gombra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...