2013. december 28., szombat

Az első tortám

Az első glazúrozott tortám annak a személynek készítettem, aki biztatott lépjek erre az útra. 
Már épp lemondva arról az ábrándról, hogy találok egy nekem igazán illő kézműves foglalkozást, melyet a kisgyermekeim mellett az otthonomban is űzhetek, és a családi költségvetéshez is teljes értékűen hozzájárulhatok vele. Pontosan hat évvel ezelőtt ő mondta ki látva a kedvesen csacska, de ötletes mézeskalácsaimat, hogy a keresett foglalkozás akár lehetne a mézeskalács készítés is.
Így kezdődött, s ma már ilyen tortákat is készítek a felhalmozott tapasztalatokkal és tudással.

A díszítő motívum kigondolására nem sok idő jutott az adventi hajrában. Írtam ami jött. Így magán viseli az "anikós kézjegyem". Nagyon sok kedves elismerést kaptam érte a Facebook oldalamon is. Még külföldről érkezett vélemények szerint is igazán Magyaros Torta lett. Köszönöm innen is!




Férjem édasanyjánk 70. születésnapjára készült tortám. Ezzel köszönöm neki az első motivációt. Férjemnek a sok segítséget, ötletet, támogatást, segítséget, Családomnak a bizalmat, a bátorítást és a türelmet. 



Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.




A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...