Szeretettel köszöntöm Önt a
Glazúrozott Tortáimat
bemutató oldalamon !
2007 óta foglalkozom mézeskalács készítéssel. A munkáim hagyományos magyar díszítő örökségben gyökeredznek mégis individuálisak. A használt motívumok egyedi, saját tervezésűek, melyekhez ihletet a magyar népművészetből merítek. Mézeskalács formáim között megtalálhatóak a hagyományoson túl sajátos, különleges megjelenésűek is, köszönhetően a változatos technikáknak, eljárásoknak. Mézeseim elsősorban ajándék és dísztárgyak, ennek érdekében a klasszikus összetevőket tartalmazó, megfelelően megválasztott receptúra alapján összeállított mézes tésztának, a tartós máznak, és a kiszárításnak köszönhetően szépségüket éveken át megőrzik.
Ezen a linken olvashat egyedi stílusomban készített mézeskalácsaimról.
Elégedett vásárlóim révén munkáim számos európai, és távoli országba is eljutottak már, mint az USA, Kanada, Tunézia, Fülöp-szigetek, Erdély, Franciaország, Németország, Anglia, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia vagy Ausztria.
Célom elsősorban, ma már a cukormázas, más nevén glazúrozó díszítő technikák tovább fejlesztése és megismertetése a tanfolyamaim keretében. Igyekszem a főleg angolszász nagy elődök örökségét és korunk irányzatait megismertetni. E mellett még nagyobb öröm a technikákat magyar motívumrendszerrel megtölteni ezzel magyarosítani és ezeket megkísérelhetem a nemzetközi színtéren is népszerűsíteni a külföldi felkéréseknek eleget téve. A magyaros stílusú motívumokkal tovább gazdagíthatjuk a már így is csodálatos és gazdag royal icing technikáit.
A 2013-as év nagy újdonsága, hogy tudásomat és tapasztalatimat átadhatom mézeskalács készítő tanfolyamaimon.
Rengeteg pozitív élményt hozott ez a lehetőség és nem csak számomra, hanem elégedett és lelkes tanítványaim részére is.
2014. év elejétől Torta Glazúrozó, Torta díszítő tanfolyamok keretében is átadhatom a tudásomat a téma iránt érdeklődőknek.
A kurzusokról bővebben ITT >>>
2016. év májusában új mérföldkőhöz értünk. Elindult a munka az ÚJ STÚDIÓBAN. Nagyszerű az új színhely, mely tágas, világos, modern berendezésével Nyugat-Magyarország legjobban felszerelt hobbicukrász oktatási műhelye lett. Már augusztustól új oktatóknak is helyet adva a korábbi mézeskalács készítés és díszítés, glazúrozó tortadíszítés mellett helyet kapnak a csokoládé, airbrush, grillázs és marcipán tanfolyamok is.
Az új kollégákkal együtt
SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT itt az új
ÉKES-ÉDES STÚDIÓBAN
hobbi és profi szinten egyaránt>>>
INTERJÚ 2014. december 18. >>>
Ha szeretnél jelentkezni
Tortadíszítő, Torta Glazúrozó Tanfolyamra,
várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése