2014 Karácsonyára készültek ezek a csengők. Nem volt kis feladat. A munkafolyamatokat szakaszolni kell. Az anyag különleges kezelési igénye szerint ki kell várni a száradási időket.
Csuda izgalmas volt. És a végeredmény igazán magáért beszél.
Bár nem sütemény, és ne torta, mégis itt a helye. A technika a már ismert royal icing, a torták királynőinek öltöztetője. A belőle készített díszek formagazdagságának csak a fantázia szab határt.
Nézd meg a fotókat nagyban is. A részletek csak így lesznek láthatóak és élvezhetőek. Igazán légies, finom.... és törékeny szépségek.
Sok szeretettel várlak
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.
A torták készítője:
Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió
oktató, Ékes-Édes Stúdió
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése