2015. január 8., csütörtök

Glazúr csengettyűk

2014 Karácsonyára készültek ezek a csengők. Nem volt kis feladat. A munkafolyamatokat szakaszolni kell. Az anyag különleges kezelési igénye szerint ki kell várni a száradási időket.
Csuda izgalmas volt. És a végeredmény igazán magáért beszél.
Bár nem sütemény, és ne torta, mégis itt a helye. A technika a már ismert royal icing, a torták királynőinek öltöztetője. A belőle készített díszek formagazdagságának csak a fantázia szab határt.
Nézd meg a fotókat nagyban is. A részletek csak így lesznek láthatóak és élvezhetőek. Igazán légies, finom.... és törékeny szépségek.











Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.




A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...