2015. január 8., csütörtök

Glazúr csengettyűk

2014 Karácsonyára készültek ezek a csengők. Nem volt kis feladat. A munkafolyamatokat szakaszolni kell. Az anyag különleges kezelési igénye szerint ki kell várni a száradási időket.
Csuda izgalmas volt. És a végeredmény igazán magáért beszél.
Bár nem sütemény, és ne torta, mégis itt a helye. A technika a már ismert royal icing, a torták királynőinek öltöztetője. A belőle készített díszek formagazdagságának csak a fantázia szab határt.
Nézd meg a fotókat nagyban is. A részletek csak így lesznek láthatóak és élvezhetőek. Igazán légies, finom.... és törékeny szépségek.













Ha szeretnél jelentkezni 
Torta Díszítő, Torta Glazúrozó Tanfolyamra, 
várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen.






A torták és sütemények készítője:
Vargáné Orbán Anikó

Itt is megtalálsz, kattints a gombra:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...