2015. február 22., vasárnap

Torta díszítése habbal, habzsákkal, díszítőcsövekkel

Új stílus itthon a tortadíszítésben!
 A közkedvelt díszítőcsöves tortadíszítés kicsit rafináltan újragondolva. Bár az angolszász országokban tradicionális, nagy iskolák oktatják, és nagyszerű cukrászok képviselik a különböző ágait itthon még újdonságnak számít. 
Egyedül a G & A Tanfolyamokon érhető el 2015-től a visszatérő résztvevők részére. Elsajátításához nem árt egy kis kézügyesség, cukrászati, hobbicukrászati gyakorlat.




Szükséges néhány speciális eszköz: csillagcsövek, sziromcsövek, írócsövek és habzsák. A díszítmény készülhet a tartósabb anyagokból vajkrémből, vagy esetemben a fotókon látható glazúrból, azaz cukormázból, vagyis royal icingból. A tejszínhab és a főzött krémek ehhez díszítő technikához nem alkalmasak.




A díszítmény több rétegben kerül a tortára. A torták megjelenése igazán elegáns, előkelő és különleges.










Ha szeretnél jelentkezni 
várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen.






A torták és sütemények készítője:
Vargáné Orbán Anikó

Itt is megtalálsz, kattints a gombra:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...